Our School Day

 

TimePeriodDuration
8:50am-9:05amTutor Time15mins
9:05am-9:50amLesson 145mins
9:50am-10:35amLesson 245mins
10:35am-10:45amSupervised Snack/Drink10mins
10:45am-10:55amBreak10mins
10:55am-11:40amLesson 345mins
11:40am-12:25pmLesson 445mins
12:25pm-12:55pmEnrichment Activities30mins
12:55pm-13:25pmLunch30mins
13:25pm-13:35pmTutor time10mins
13:35pm-14:20pmLesson 545mins
14:20pm-15:05pmLesson 645mins